fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 23
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31;
   +359 56  825 249      
office@dreamtravel.bg
Круиз Гръцко великолепие
 😊 Отворена дестинация 
904 €


Круиз Гръцко великолепие
Круиз Гръцко великолепие
Круиз Гръцко великолепие
Круиз Гръцко великолепие
Круиз Гръцко великолепие
Круиз Гръцко великолепие
Круиз Гръцко великолепие

Транспорт: автобус§ кораб
Продължителност: (7 нощувки) крайна цена с включени летищни такси
Бургас – Стара Загора – Пловдив - София - Кулата – Солун – Кушадасъ – Родос - Крит - Санторини - Миконос - Милос- Атина - Солун

Круиз Гръцко великолепие
Дати на тръгване:

Дата на тръгване: 04/09/2022
Цена: от 904 €

 Отворена дестинация

Програма:

Ден 1
Отпътуване с автобус от Бургас бензиностанция ОМВ до Метро Отпътуване от Стара Загора бензиностанция ЛУКОЙЛ Отпътуване от Пловдив от бензиностанция ШЕЛ до Хепи Отпътуване от София бензиностанция ОМВ Малинова долина. *Часовете на отпътуване се препотвърждават 7 дни преди датата. Преминаване на ГКПП Кулата – Промахон. Пътуване на юг по магистралата до Солун. По пътя се правят регламентирани почивки. Пристигане на пристанището в Солун следобяд. Регистрация и настаняване на кораба. Информационна среща за запознаване с кораба и бордният живот. 19:00 ч. Отплаване от пристанището. Круизът е едно невероятно изживяване по море…Разнообразие от лукс ресторанти, спа център, казино, шоу представления, нощни клубове, басейни, изкушението е пред вас Вечеря. Вечерна шоу програма на борда.

Ден 2
13:00 ч. корабът акостира на пристанището в Кушадасъ: Организирана екскурзия до древният град Ефес с екскурзовод на български език (включена в цената ).Ще посетите един от най-важните градове на древността, разположен на голяма площ. Там се намира най-голямата сбирка от римски руини на изток от Средиземноморието. Свободно време в Кушадасъ. В 21:00 ч. корабът потегля към следващото пристанище – о.Родос. Вечеря. Вечерна шоу програма на борда .

Ден 3
09:00 ч. Пристигане в Родос. Организирана екскурзия с автобус и екскурзовод (на руски език) – Средновековен Родос – Посещение на Акропола в Линдос и Цитаделата на Рицарите. (включена в цената ) Гръцкият о-в Родос е най-големият от групата на Додеканезките острови Исторически, островът е известен с Родоския колос, едно от Седемте чудеса на света построен над пристанището: гигантската статуя от желязо и бронз на бога на слънцето Хелиос, издигната през 292-280 г. пр.н.е. и съборена от земетресение през 226 г. Средновековният град е включен в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Пътуването до Линдос е основна екскурзия за всеки посетител на остров Родос. Ще се възхитите на спиращи дъха гледки към синьо-зеленото Егейско море. Ще усетите величието на древния Акропол и останките от масивния храм на Атина Линдоска. Линдос е един от най-привлекателните градчета в Гърция , боядисани изцяло в бяло. 10 000 туриста дневно посещават Линдос и той е третият най-посещаван обект в Гърция след Партенона в Атина и Кносос в Крит. Тесните улички на градчето с белите традиционни къщи, построени в скалите на хълма, на върха на който доминира внушителната Цитадела. Старият град Родос е още едно притегателно място за всички туристи. Във вътрешността на пръстена от стени се простира плетеница от древни, кълдъръмени улици, покрай които се редят къщи, магазини, заведения и занаятчийски работилници. Над всичко това доминира Дворецът на Великия магистър на рицарите на Св. Йоан, цитадела от XIV-и век. Родос е бил основна крепост на рицарите хоспиталиери в продължение на два века. Улицата на рицарите, водеща към двореца, е опасана със стари странноприемници, които и до днес носят емблемите на седемте „езика“, или нации, от които са били набирани воини за кръстоносните походи. Градските стени, дълги 4 километра, са построени през XIV-и век и допълнително подсилени след отоманските нападения от 1480 г. Самият дворец е бил разрушен от взрив на муниции през 1856 г., а руините му са възстановени от италианците по време на тяхната окупация на острова от 1912-1943 г., за да служат за лятна резиденция на италианския крал и Мусолини. Тук в тясно съседство ще видите византийски църкви и османски джамии, минарета и хамами. Свободно време за разходка из острова. Връщане на кораба. 18:00 ч Отплаване от Родос към о.Крит Вечеря и забавления на борда на кораба.

Ден 4
В 07:00 пристигаме на о.Крит – най-големият гръцки остров и петият по големина остров в Средиземно море. Той е най-южната точка на Гърция. Свободно време за разходка в столицата на Крит – Ираклион. *Екскурзия до Минойският дворец Кносос и разходка в Ираклион (срещу допълнително заплащане) В 12:00 часа корабът отплава към Санторини. Пристигане на о. Санторини в 16:30 ч. Санторини ще Ви очарова завинаги! Ще имате възможност да се любувате на прочутият залез на Санторини от столичния град Фира или по желание*екскурзия до ИЯ (срещу допълнително заплащане) Може би това е най-необикновеният остров на гърците.Този уникален по рода си вулканичен остров годишно се посещава от огромен брой туристи, които се наслаждават на гледката на подводната калдера, епицентър на едно от най-големите вулканични изригвания в историята. Катастрофалното вулканично изригване, станало на Санторини през 1400 г. пр. Хр., е може би събитието, с което е най-известен островът. Първоначално формата на Санторини е била почти кръг, но вулканът избухнал с такава сила, че централната част на острова хвръкнала във въздуха и на нейно място се появил кратер (или калдера), който се запълнил с вода. Следи от експлозията са открити чак в Египет и по цялото източно крайбрежие на Средиземно море. И днес на малкия остров Неа Камени, който се намира в кладерата, има активен вулканичен кратер. В 02:00 ч отплаване от Санторини. Ще се насладите на нощните светлини на острова. Забавления и шоу програми на борда. Нощувка на кораба Celestyal Crystal.

Ден 5
08:00 ч. кораба ще акостира на остров Миконос. Следва трансфер до залива на Миконос.Разходка из о. Миконос.Миконос е един от най-посещаваните и харесвани острови в Егейско море. Миконос е кръстен в чест на внука на бог Аполон. Разхождайки се из острова, можете да видите нагледно свидетелства на гръцката митология. Визитна картичка на острова са старинните вятърни мелници, на фона на които туристите обичат да се снимат. Връщане на кораба. Вечеря. Вечерна шоу програма на борда. Вечерта ще имате възможността да се насладите на красивия нощен Миконос от палубата и да изпиете по питие в Скай бара. В 02:00 ч. корабът отплава към следващата дестинация о.Миконос.

Ден 6
В 09:00 часа корабът пристига на о.Милос. Милос е част от Цикладските острови.Вулканичен остров с формата на подкова.Подобно на другите острови от тази група,Милос също се характеризира със синьо -бели къщи,множество църкви,красиви плажове,но разликата е че на него има много цветове,затова е наречен и „Островът на цветовете“.Скалите,почвата,дори камъчетата на плажа са оцветени в различни цветове,тъй като Милос е много богат на минерали. По желание екскурзия Чудесата на Милос. Екскурзия с автобус до Саракинико.Това е най-известният плаж на остров Милос.Известен още като „лунният плаж“,защото пейзажът е като извънземно място,пясъкът е заменен от бели скали изваяни от вулканични изригвания.Това място е едно от многото геоложки чудеса на острова.Ще слезем точно до входа на плажа,за да може да си направите най-красивите снимки.Продължаваме нашето пътуване към Папафрагас.Това е още един плаж образуван от вулканична дейност.Състои се от заливи и морски пещери.След това ще тръгнем по живописния главен път по крайбрежието до калдъръмените улички и алеи на Плака, класическо Цикладско село с бели каменни къщи и бугенвилии .Ще се разходим из селцето за да се полюбуваме на архитектурата и красивите гледки към Егейско море и след това ще посетим руйните на древният Милос.Преди да се качим на автобуса, за да се върнем на кораб, ще посетим мястото, където е открита статуята на Венера Милоска през 1820 г. Корабът отплава в 19:00 ч. Вечеря, увеселителна програма и нощувка на круизния кораб CELESTYAL CRYSTAL ден

Ден 7
07:00 ч пристигане в пристанище Пирея. * По желание екскурзия в Атина с екскурзовод и възможност за посещение на Акропола и музеят към Акропола. Свободно време в Атина. Връщане на кораба. Отплаваме към Солун в 17:00 ч. Вечеря, увеселителна програма и нощувка на круизния кораб CELESTYAL CRYSTAL

Ден 8
В 10:00 ч акостираме на пристанището в Солун. Довиждане Celestyal . Свободно време за разходка в Солун. Отпътуваме за България.
Дата  Вид каюта  Цена на човек Трети възр. на доп.легло Дете до 11 г.на доп.легло 
04 септември вътрешна каюта IB 904 евро n/a n/a
  външна каюта с прозорец XC 1002 евро 713 евро 497 евро
* възможно е да се начисли горивна такса в размер на 6 евро/ден;

Описание на каюти:
вътрешна IB- разположена на 4 и 5 палуба;
външна с прозорец XC- каюта с прозорец, две отлделни легла и разтегателен дивна, разположена на 3 и 4 палуба;


* За качване на борда се изисква:
Celestyal Cruises ще изисква Европейски ваксинационен сертификат за гости на 12 и повече години за всички круизи през 2022 г.
За гости на възраст от 6 до 11 години се изисква отрицателен PCR тест.
Ще се спазват всички преобладаващи протоколи на ЕС Healthy Gateway.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
- лицензиран автобусен транспорт от България до пристанището в Солун и обратно
7 нощувки на борда на кораб Celestyal Crystal на база Ол Инклузив (храна и напитки)
- автобусна екскурзия до древният град Ефес в Кушадасъ с екскурзовод
- автобусна екскурзия на о.Родос с екскурзовод – Акрополът в Линдос и Цитаделата на Рицарите
- безплатен шатъл бус на о.Миконос представител на български по време на пътуването.
- ежедневни анимационни програми на борда на кораба
-  коктейл на Капитана такса обслужване на кораба
- пристанищни такси

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- Mедицинска застраховка Помощ при пътуване в чужбина за 10 000 евро и COVID покритие;
- за лица до 64 г – 1.06 лв. ;за лица 65-67 г – 1.60 лв. ;за лица 68-70 г – 2.12 лв.;
-за лица над 71 г – 3.20 лв. на ден
-  горивна такса ако бъде начислена такава- по 6 евро/човек на ден;
- лични разходи
- ползване на услуги в СПА центъра на кораба казино на борда на кораба
-  обиколка на Атина с екскурзовод на български – 40 евро възрастен / 20 евро дете
-  входна такса за посещение на Акропола в Атина (заплаща се на място по желание )
- застраховка „Отмяна на пътуване“ – сключва се по желание на туриста,повече информация предоставяме при запитване допълнителни екскурзии по желание

За качване на борда се изисква:
Celestyal Cruises ще изисква Европейски ваксинационен сертификат за гости на 12 и повече години за всички круизи през 2022 г.
За гости на възраст от 6 до 11 години се изисква отрицателен PCR тест.
Ще се спазват всички преобладаващи протоколи на ЕС Healthy Gateway.

Условия за резервация : трите имена, рождена дата.
При резервация се заплаща депозит в размер на 250 лева /човек
Доплащане до 30 дни преди датата на пътуване
Необходими документи : необходим е валиден международен паспорт с минимална валидност 6 месеца от датата на пътуване
За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето. 


Дата  Вид каюта  Цена на човек Трети възр. на доп.легло Дете до 11 г.на доп.легло 
04 септември вътрешна каюта IB 904 евро n/a n/a
  външна каюта с прозорец XC 1002 евро 713 евро 497 евро
* възможно е да се начисли горивна такса в размер на 6 евро/ден;

Описание на каюти:
вътрешна IB- разположена на 4 и 5 палуба;
външна с прозорец XC- каюта с прозорец, две отлделни легла и разтегателен дивна, разположена на 3 и 4 палуба;


* За качване на борда се изисква:
Celestyal Cruises ще изисква Европейски ваксинационен сертификат за гости на 12 и повече години за всички круизи през 2022 г.
За гости на възраст от 6 до 11 години се изисква отрицателен PCR тест.
Ще се спазват всички преобладаващи протоколи на ЕС Healthy Gateway.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
- лицензиран автобусен транспорт от България до пристанището в Солун и обратно
7 нощувки на борда на кораб Celestyal Crystal на база Ол Инклузив (храна и напитки)
- автобусна екскурзия до древният град Ефес в Кушадасъ с екскурзовод
- автобусна екскурзия на о.Родос с екскурзовод – Акрополът в Линдос и Цитаделата на Рицарите
- безплатен шатъл бус на о.Миконос представител на български по време на пътуването.
- ежедневни анимационни програми на борда на кораба
-  коктейл на Капитана такса обслужване на кораба
- пристанищни такси

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- Mедицинска застраховка Помощ при пътуване в чужбина за 10 000 евро и COVID покритие;
- за лица до 64 г – 1.06 лв. ;за лица 65-67 г – 1.60 лв. ;за лица 68-70 г – 2.12 лв.;
-за лица над 71 г – 3.20 лв. на ден
-  горивна такса ако бъде начислена такава- по 6 евро/човек на ден;
- лични разходи
- ползване на услуги в СПА центъра на кораба казино на борда на кораба
-  обиколка на Атина с екскурзовод на български – 40 евро възрастен / 20 евро дете
-  входна такса за посещение на Акропола в Атина (заплаща се на място по желание )
- застраховка „Отмяна на пътуване“ – сключва се по желание на туриста,повече информация предоставяме при запитване допълнителни екскурзии по желание

За качване на борда се изисква:
Celestyal Cruises ще изисква Европейски ваксинационен сертификат за гости на 12 и повече години за всички круизи през 2022 г.
За гости на възраст от 6 до 11 години се изисква отрицателен PCR тест.
Ще се спазват всички преобладаващи протоколи на ЕС Healthy Gateway.

Условия за резервация : трите имена, рождена дата.
При резервация се заплаща депозит в размер на 250 лева /човек
Доплащане до 30 дни преди датата на пътуване
Необходими документи : необходим е валиден международен паспорт с минимална валидност 6 месеца от датата на пътуване
За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето. 

Горепосочените цени са в ЕВРО и се заплащат в левовата им равностойност по курс Евро/Лева 1.96.
Обадете се сега и направете запитване за допълнителна информация на телефон: +359 884 00 32 32.

  • Цените са калкулирани за дата с най-ниска ​цена за хотелско настаняване​ и най-ниска тарифа на самолетните билети. Дрийм Травъл не носи отговорност при промяна на цени и полети на авиокомпанията и туроператорите.
  • Офертата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Почивката се предлага за индивидуални туристи. Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.
  • Плащанията се извършват в български лева по банков път или в офиса на туристическата агенция. Началната сума и остатъка се определя в зависимост от изполвания туроператор и авиокомпанията-превозвач.
  • За пътуването туристите трябва да имат валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на заминаване). В зависимост от дестинацията, при изготвяне на всяка индивидуална оферта, Ви информираме и за конкретния визов режим на съответната държава, както и за изискването за задължителна имунизация и ваксинация, ако се налага такава.
  • Дрийм Травъл Ви препоръчва предварително сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги.
  • Медицинската застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" е калкулирана с покритие 10 000 евро със застрахователна компания Групама.
  • Застраховката "Отговорност на туроператора" е с застрахователна компания ERV / Групама / Армеец, в зависимост от избрания туроператор, с който се осъщестявава пътуването.
За повече информация +359 884 00 32 32


Върни се в началото Върни се в началото

Направи запитванеSince 2003 Copyrights KAK Web Development