fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 23
Телефони:  +359 884 00 32 32; 
                   + 359 884 91 43 31
                      +359 56  825 249      
office@dreamtravel.bg
Отзиви от наши клиенти

Страници 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |


Здравейте, Нина,

искам да благодаря за перфектната организация при пътуването ни до Filitheyo Island Resort & Spa 4*+, Maldives. От предварителната детайлна информация, която ни изпратихте, през трансферите и настаняването ни, до пътуването ни обратно - всичко беше пипнато до последния детайл. Също така бе изключително точен съветът Ви относно острова, който да изберем, на база търсените от нас критерии - Filitheyo бе точно това, което търсехме на Малдивите. Между другото бяхме настанени и в най-доброто (от моя гледна точка) бунгало на острова - далеч от други гости и същевременно със страхотен мини-плаж. Вече съм Ви препоръчал на приятели и със сигурност много скоро ще се обърна пак към Вас за следващи наши пътувания.

Поздрави, Петър

Малдиви
Петър --- 17-03-2021
Здравейте Нина,

Обещах да пиша като се върнем от Малдивите.
Като цяло си изкарахме страхотно в Royal Island Resort & Spa 5*, острова и хотела са невероятни, хората са супер мили и обслужването е на ниво. Хотела го препоръчваме на 100%, въпреки, отдалечеността му от Мале. Оказа се, че този атол се намира до защитена зона за манта, и ходихме да плуваме с манти, което беше невероятно изживяване. На острова има много големи прилепи, което също е интересно, много растителност, което създава усещането, че си в джунгла.
Обещах да изпратя и снимки, и споделям няколко. Имам много хубави клипчета с мантите, ако желаете мога да се опитам да изпратя някое по-малко.
Благодаря много за чудесната организация!

Поздрави,
Павлина

Малдиви
Павлина --- 25-11-2020
Здравейте!
С прекрасни впечатления се завърнахме от Занзибар - х-л
AHG Waridi Beach Resort a. Spa. За уникалното ни преживяване допринесе най-вече перфектната организация на почивката ни от агенцията Ви. Благодарим от сърце на Вас, Нина и екипа Ви, и Ви пожелаваме светли Коледни празници и щастлива и успешна Нова година.
сем.Караниколови - 15.12.2019


Занзибар
сем.Караниколови --- 15-12-2019
Днес успешно се завърнахме от Сейшелите- хотел Berjaya Beau Vallon Bay Resort 3*+, благодарим за чудесното преживяване и спомен. Сейшелите са наистина една невроятна дестинация!
Всичко беше перфектно организирано!

Благодарности,

Сейшели
Петър и Донка --- 26-11-2019
Благодарим, благoдарим за приказката която ни подарихте! Кения е невероятна! Всичко беше на ниво - хотел Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4*, сервиза. Готови сме за нови дестинации.
Дерзайте ДРИЙМ ТРАВЪЛ! БЛАГОДАРИМ!!!

Поздрави,
Митко и Роси


Кения
Димитър Димитров --- 27-10-2019
Здравейте,
благодаря Ви за коректността и перфектно организираната ни почивка, в хотел Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4*.
Мястото беше уникално природа,обслужване, чистота, комфорт. Със сигурност отново ще се възползваме от Вашите професионални съвети и услуги.


Малдиви
Светлана Петкова --- 24-10-2019

Искам да изкажа своите благодарности, за организираното от Вас пътуване до Тайланд- Пукет, Пи Пи и Бангкок! Всичко беше на ниво, както винаги!

Пожелавам Ви успех!


Тайланд
Силвия Илиева --- 08-03-2019
Здравейте,
пишем Ви със закъснение, но с огромна благодарност за невероятното преживяване, каквото беше пътуването ни до Кения. Посрещнахме Новата година в невероятната атмосфера на Swahili Beach Resort. Благодарим за изключителния професионализъм, за перфектната организация, за ценните съвети! Желаем Ви успешна нова година с хиляди доволни клиенти, каквито сме ние! Вече мечтаем за нови дестинации, като разбирa се, ще се доверим отново на Вас.

сем. Георгиеви


Кения
Калинка Георгиева --- 21-01-2019
Здравейте,
останахме много доволни от престоя си в хотел Blue Dolphin hotel 4* , в Халкидики, Гърция. Напълно отговори на потребностите ни.


Гърция
К. Стойкова --- 07-08-2018

Здравейте,

нашето пътуване до Бали (хотел Grand Mirage Thalasso Resort& Spa 5*) завърши успешно, за което изказваме нашите искрени благодарности към вашия страхотен екип, който направи възможно това.
С пожелание за много успехи и още повече доволни клиенти,


Бали
А.Станева,В.Матева, М.Йорданова --- 23-07-2018

Страници 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |


Име : 

e-mail : 

Дестинация : 

Коментар : 

Въведете кода : 
 

Since 2003 Copyrights KAK Web Development