fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 23
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
               +359 56  825 249      
office@dreamtravel.bg
Отзиви от наши клиенти

Страници 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Благодарим ти, Нина, за перфектната организация на нашата почивка на Малдивите! Не можем да опишем с думи преживяванията в неповторимия "Kudafushi resort and spa". Хотелът е невероятен, а персоналът ни накара да се чувстваме специални. Наистина малък рай!


Малдиви
Сем. Николови --- 11-02-2023
Здравейте, Нина,
Пожелавам Ви много здраве и щастие през Новата 2023 година!
Благодаря Ви за прекрасните мигове, които преживяхме в Египет! Всичко бе перфектно организирано и реализирано. Точни и безаварийни полети, прекрасни хотели за настаняване и в Кайро, и в Хургада. Изключителна чистота, любезно обслужване и прекрасна храна. Прекрасни екскурзии с компетентни и ерудирани екскурзоводи. Пътувания с комфортни и добре климатизирани автобуси. Прекрасен новогодишен коктейл. Фирмата беше помислила и за най-малките подробности. Дори човек умишлено да търси недостатъци, трудно би могъл да намери такива. Сърдечно благодарим за всичко, което видяхме и преживяхме благодарение на Вас!

Египет
Мария Тенева --- 07-01-2023
Здравейте,
Благодаря ви много, че ни препоръчахте Dreamland The Unique Sea & Lake Resort на Малдивите и организирахте такава прекрасна почивка. Хидроплани, водно бунгало, рифове, басейн, ресторант, всичко беше страхотно, мястото е уникално. Имаме само положителни емоции

Малдиви
Ф. Ефименко --- 27-12-2022
Здравейте! Вчера се върнахме от Тайланд, остров Пукет и искам от сърце да Ви Благодаря за всичко! Определено ще използваме отново Вашите услуги!
С Уважение!
Хубав ден!


Тайланд
Кристиан Димитров --- 13-12-2022
Здравейте Нина,

Бихме искали да Ви благодарим за прекрасната организация и препоръки относно хотела и екскурзията до остров Мавриций като цяло. Прекарахме невероятно и хотела Long Beach A Sun Resort 5* беше наистина прекрасен, без никакъв компромис за нищо. С голямо удоволствие бихме пътували отново с Вас и със сигурност ще Ви препоръчаме на всичките си познати.

Поздрави
Деница Русева

Мавриций
Деница Русева --- 12-04-2022
Само да кажа, че всичко до момента е много добре. Днес се прехвърлихме от Мае на Пралин. Ако,не сте посещавали Constance Ephelia Resort 5* - това е най-невероятния ризорт - като се започне от локация, обслужване, храна, екстри, до най-малкия детайл. Има няколко плажа различни, коралов риф, пътеки за разходка из гората - всичко, което човек може да види на Сейшелите, включително и си отглеждат от огромните костенурки.
С две думи - ако някой иска да усети всичко от Сейшели, то в този Ризорт ще може да го изживее, без да се налага да напуска пределите му. И при все че беше на 90% пълен, усещането е все едно си сам там. Нямам думи за това място.


Сейшелски острови
сем. Златеви --- 14-02-2022

Здравейте Нина,
Исках само да дам обратна връзка, защото миналата седмица се върнахме от организираната от Вашата фирма почивка на Малдивите в OBLU Select at Sangeli 5*.
Приемете сърдечните благодарности от мен и съпругата ми за перфектната организация. Нямахме никакъв проблем по време на пътуването, настаняването и престоя в хотела. Условията и обслужването в хотела наистина бяха на страхотно ниво (поне според скромния ни опит :)). Water villa-та, в която бяхме настанени, беше на много хубаво място - имаше достатъчно плитко пространство преди рифа, защото имаше вили, които бяха съвсем на ръба. Пакетът включваше доста допълнителни дейности, които за нас бяха напълно достатъчни. Ако имате нужда от някаква по-конкретна информация за хотела, мога да споделя допълнително. Последния ден успяхме да посетим и Мале, преди полета ни.
Благодаря още веднъж. Надявам се скоро да ползваме услугите на агенцията Ви отново! :)
Поздрави,
Мирослав

Малдиви
Мирослав --- 08-12-2021
Здравей Нина,

Всичко по пътуването ми до Шри Ланка мина гладко и безпроблемно, до голяма степен благодарение на теб и прекрасната работа, която свърши. Благодаря ти за вниманието и безупречната организация!
Считам теб и агенцията ти за едно от най-добрите си открития, затова по бъдещите ми пътувания (дано имам доста такива) ще работим отново заедно :)

Шри Ланка
Георги Методиев --- 25-11-2021
Здравейте,
След като прекарахме едни наистина уникални 7 дни на остров Angaga Island Resort 4*, искаме с моята съпруга да ви благодарим и да ви поздравим за професионализма и добрите пратньори, с които работите.
Нямахме никакви проблеми при заминаване, нито при връщане. Всичко беше така както го описахте, а хората на острова бяха просто уникални и много отзивчиви.
С удоволствие пак бихме ви потърсили за следващата наша дестинация.
Спечелихте нашето доверие!
Благодарим!

Малдиви
Радостин и Василена Гърдеви --- 07-11-2021
Здравей, Нина! Искам само да кажа, че пристигнахме в Coco De Mer Hotel на остров Пралин и е уникално. Пътят беше толкова спокоен, всичко организирано перфектно. Настаниха ни в голям апартамент (като бунгало) с изглед към океана. 6 точки.
Благодарим много!

Сейшели
Гергана и Ашли --- 22-05-2021

Страници 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |


Име : 

e-mail : 

Дестинация : 

Коментар : 

Въведете кода : 
 

Since 2003 Copyrights KAK Web Development