fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 6
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg
Отзиви от наши клиенти

Страници 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Здравейте Нина,

Тази седмица се върнахме от Тайланд и искам да ви благодаря за препоръките - от хотела Beyond Resort Kata в Пукет до еднодневните екскурзии!
Изкарахме си страхотно, и почивката, и цялата организация надмина всичките ни очаквания. Определено ще разчитаме на вас и за следващата ни екзотична екскурзия!

Приятен уикенд!
Надяостров Пукет, Тайланд
Надя --- 19-11-2023
Преди дни се завърнахме от почивката ни в Бали - още една сбъдната мечта, благодарение на вас и това, което правите. Благодаря ви от сърце, всичко беше перфектно! До следващия път!


остров Бали, Индонезия
Десислава Вълева --- 10-10-2023
Здравейте! Пиша ви, за да ви кажа, че си прекарахме повече от прекрасно. Останахме много доволни от организацията, от гостоприемството на местните, също така от хотела Ocean Paradise Resort, който беше чудесен.


Занзибар
Изабел Цанова --- 05-09-2023
Здравейте,
Пиша ви за да кажа че успешно сме се прибрали, много ни хареса и мястото което ни препоръчахте Castello Beach Hotel, и изобщо цялата екскурзия до остров Пралин на Сейшелите. Много сме доволни и много ви благодарим за съдействието :)
Всичко което ни бяхте написали като указания, упътвания, всичко си беше така. Нямахме проблем с нищо.
Благодаря ви от сърце и до нови срещи.
Поздрави,
Тодор


Сейшели
Тодор --- 16-05-2023
Благодарим ти, Нина, за перфектната организация на нашата почивка на Малдивите! Не можем да опишем с думи преживяванията в неповторимия "Kudafushi resort and spa". Хотелът е невероятен, а персоналът ни накара да се чувстваме специални. Наистина малък рай!


Малдиви
Сем. Николови --- 11-02-2023
Здравейте, Нина,
Пожелавам Ви много здраве и щастие през Новата 2023 година!
Благодаря Ви за прекрасните мигове, които преживяхме в Египет! Всичко бе перфектно организирано и реализирано. Точни и безаварийни полети, прекрасни хотели за настаняване и в Кайро, и в Хургада. Изключителна чистота, любезно обслужване и прекрасна храна. Прекрасни екскурзии с компетентни и ерудирани екскурзоводи. Пътувания с комфортни и добре климатизирани автобуси. Прекрасен новогодишен коктейл. Фирмата беше помислила и за най-малките подробности. Дори човек умишлено да търси недостатъци, трудно би могъл да намери такива. Сърдечно благодарим за всичко, което видяхме и преживяхме благодарение на Вас!

Египет
Мария Тенева --- 07-01-2023
Здравейте,
Благодаря ви много, че ни препоръчахте Dreamland The Unique Sea & Lake Resort на Малдивите и организирахте такава прекрасна почивка. Хидроплани, водно бунгало, рифове, басейн, ресторант, всичко беше страхотно, мястото е уникално. Имаме само положителни емоции

Малдиви
Ф. Ефименко --- 27-12-2022
Здравейте! Вчера се върнахме от Тайланд, остров Пукет и искам от сърце да Ви Благодаря за всичко! Определено ще използваме отново Вашите услуги!
С Уважение!
Хубав ден!


Тайланд
Кристиан Димитров --- 13-12-2022
Здравейте Нина,

Бихме искали да Ви благодарим за прекрасната организация и препоръки относно хотела и екскурзията до остров Мавриций като цяло. Прекарахме невероятно и хотела Long Beach A Sun Resort 5* беше наистина прекрасен, без никакъв компромис за нищо. С голямо удоволствие бихме пътували отново с Вас и със сигурност ще Ви препоръчаме на всичките си познати.

Поздрави
Деница Русева

Мавриций
Деница Русева --- 12-04-2022
Само да кажа, че всичко до момента е много добре. Днес се прехвърлихме от Мае на Пралин. Ако,не сте посещавали Constance Ephelia Resort 5* - това е най-невероятния ризорт - като се започне от локация, обслужване, храна, екстри, до най-малкия детайл. Има няколко плажа различни, коралов риф, пътеки за разходка из гората - всичко, което човек може да види на Сейшелите, включително и си отглеждат от огромните костенурки.
С две думи - ако някой иска да усети всичко от Сейшели, то в този Ризорт ще може да го изживее, без да се налага да напуска пределите му. И при все че беше на 90% пълен, усещането е все едно си сам там. Нямам думи за това място.


Сейшелски острови
сем. Златеви --- 14-02-2022

Страници 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |


Име : 

e-mail : 

Дестинация : 

Коментар : 

Въведете кода : 
 

Since 2003 Copyrights KAK Web Development