fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 23
Телефони:  +359 884 00 32 32; 
                   + 359 884 91 43 31
                      +359 56  825 249      
office@dreamtravel.bg
Отзиви от наши клиенти

Страници 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Здравей Нина,

Всичко по пътуването ми до Шри Ланка мина гладко и безпроблемно, до голяма степен благодарение на теб и прекрасната работа, която свърши. Благодаря ти за вниманието и безупречната организация!
Считам теб и агенцията ти за едно от най-добрите си открития, затова по бъдещите ми пътувания (дано имам доста такива) ще работим отново заедно :)

Шри Ланка
Георги Методиев --- 25-11-2021
Здравейте,
След като прекарахме едни наистина уникални 7 дни на остров Angaga Island Resort, искаме с моята съпруга да ви благодарим и да ви поздравим за професионализма и добрите пратньори, с които работите.
Нямахме никакви проблеми при заминаване, нито при връщане. Всичко беше така както го описахте, а хората на острова бяха просто уникални и много отзивчиви.
С удоволствие пак бихме ви потърсили за следващата наша дестинация.
Спечелихте нашето доверие!
Благодарим!

Малдиви
Радостин и Василена Гърдеви --- 07-11-2021
Здравей, Нина! Искам само да кажа, че пристигнахме в Coco De Mer Hotel на остров Пралин и е уникално. Пътят беше толкова спокоен, всичко организирано перфектно. Настаниха ни в голям апартамент (като бунгало) с изглед към океана. 6 точки.
Благодарим много!

Сейшели
Гергана и Ашли --- 22-05-2021
Здравейте, вчера се завърнахме от почивката ни в Шарм Ел Шейх. Прекрасно място за почивка. Хотелът който ни препоръчахте Rixos Seagate 5* ни впечатли с обслужване и персонално отношение към гостите. Красива градина, хубав плаж и собствен риф. Есента желаем отново да посетим същото място. Благодарим ви!

Шарм Ел Шейх, Египет
сем. Иванови --- 17-05-2021
Здравейте, Нина,
Пиша само за обратна връзка, че вчера се завърнахме в България. Организацията беше отлична/ на отиване и връщане трансфера беше навреме/, островът Cinnamon Dhonveli Maldives 4* е интересен и много приятен, каквото е и обслужването, което предоставят от хотела.
Благодарим ви за съдействието, като в бъдеще отново ще се обръщаме към Вас.
Поздрави,
Борис

Малдиви
Борис --- 10-05-2021
Здравейте,
благодарим Ви, че осъществихте нашето мечтано и очаквано пътуване - до Кайро и Хургада! Пътуването беше приятно, организацията на летището в Кайро като кацнахме също беше перфектна. Представителят ни посрещна и цялата процедура беше бърза и много улеснена. Хотелът в Кайро ни очарова (Мoevenpick), един оазис сред този многомилионен град, даже имахме време за плаж на басейна. На другия ден посетихме Египетския музей и Пирамидите и научихме много интересни факти от екскурзовода. Престоят ни след това в курорта Хургада надмина очакванията ни. Изборът на хотел Desert Rose 5* се оказа отлично попадение - невероятна градина с много цветя, палми, бугенвилеи, хубав плаж с голяма лагуна, професионален дайвинг център. Храната в основния ресторант беше изключително разнообранз и вкусна, а обслужването на ниво. Имаше също много забавления за малки и големи. Благодарим Ви за съветите и цялостната организация на това запомнящо се и зареждащо ни с емоции пътуване!


Египет
сем. Петрови --- 09-05-2021
Здравейте, ние сме на Малдиви и резорта Atmosphere Kanifushi Maldives 5* е над очакванията ни. Всичко е изпипано до последния детайл. Очаровани сме. Изненадаха ни и за Рождения ден, постараха се във всичко. Благодарим!

Малдиви
Николай и Пламена --- 23-04-2021
Здравейте, Нина! Тук е прекрасно...рифът е фантастичен!!! Благодарим за препоръката да изберем Filitheyo Island Resort

Малдиви
М. Данева --- 18-04-2021
Огромни благодарности за тази наистина мечтана ваканция на Малдивите! Страхотна организация, реакция и комуникация. Наслаждаваме се на това райско място, което ни препоръчахте - Oblu by Atmosphere at Helengeli 5*. Наздраве от нас, нашето плажче и коктейлите, които ни носят на крак всеки ден.

Малдиви
Т. Петрова, Д. Дончева --- 07-04-2021
Здравейте, Нина,
искам да благодаря за перфектната организация при пътуването ни до Filitheyo Island Resort & Spa 4*+, Maldives. От предварителната детайлна информация, която ни изпратихте, през трансферите и настаняването ни, до пътуването ни обратно - всичко беше пипнато до последния детайл. Също така бе изключително точен съветът Ви относно острова, който да изберем, на база търсените от нас критерии - Filitheyo бе точно това, което търсехме на Малдивите. Между другото бяхме настанени и в най-доброто (от моя гледна точка) бунгало на острова - далеч от други гости и същевременно със страхотен мини-плаж. Вече съм Ви препоръчал на приятели и със сигурност много скоро ще се обърна пак към Вас за следващи наши пътувания.

Поздрави, Петър

Малдиви
Петър --- 17-03-2021

Страници 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |


Име : 

e-mail : 

Дестинация : 

Коментар : 

Въведете кода : 
 

Since 2003 Copyrights KAK Web Development