fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 6
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg
Остров Бали - зората на света

Остров БАЛИ - все по-често споменавана в съчетание с думата почивка, екзотика. Всичко, която е уж далечно, а всъщност близо до сърцето на пътешественика.

В нашия офис едни от дългите разговори с туристи са именно за Почивка на остров Бали. От една страна ние имаме какво да разкажем, от друга - когато се отправя към тази част от света, човек трябва да знае какво да очаква.

В тази  островна земя, Индонезия, хармонията е същност на живот.  Хармония. Това е ключовата дума за Бали, за Сингапур, за мястото, където отивате. Една екзотична театрална сцена, на която танц и мистика, срещат великолепието на природата като декор. Живот,  празнуван с толкова позитивна енергия, колкото само това специално място може да събере и излъчи.

НАМИ, така наричат чужденците, така се обръщат към странниците дружелюбните туземци.  Хората на Бали - карат те да се чувстваш добре дошъл. 

Бали е екзотичен остров. Живописни пейзажи. Нещо повече, всеки елемент от тези пейзажи е живописни, всеки е различен. Като декор на живота. С редуващи се ивици, тераси и цветове, Бали с нещо напомня Сицилия. Вулкани, криещи върхове в облаците, оризови полета, сякаш бягащи към морето.

На Бали красивата и екзотична природа има достоен контрапункт.

е съчетана с блясъка на хотели от световна класа, шикозни коктейл-барове и международно признати ресторанти.

Островът е с най-висока концентрация на предлагане на спа процедури в цяла югоизточна Азия.

Коктейлите на залез и вечерите на свещи в покрити с бугенвилеа къщи се редуват с баня направо под звездите.

Екипът на Дрийм Травъл предлага промоционални оферти за почивка на остров Бали. Свържете се с нас и ние ще подготвим индивидуална програма за екскурзия до Бали. Ще ви предложим и комбинация с други дестинации: 

Почивка на остров Бали
Остров Бали - Убуд и почивка на море
Куала Лумпур и остров Бали
Сингапур и остров БалиБали
Jin Neoh

Остров Бали - зората на света

Остров Бали - зората на света
Остров Бали - зората на света
 
Since 2003 Copyrights KAK Web Development