fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 6
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg

Станете наш приятел


дата: 02-01-2010

От няколко години социалните мрежи станаха много популярни. Тръгнали като място за контакти между познатии приятели, съученици и колежани някак на шега, тези специализирани сайтове бързо се разрастнаха.

Освен снимки и статии, игри и забавления, събития и новите, изобщо място за споделяне, те дадоха на бизнеса още един начин за предлагане на услуги и стоки. И това е естественият ход на развитие: бизнесът е там, където са потребителите.

В социалните мрежи информацията е от първо лице единствено число. Тук ще откриете информация за екзотични туристически дестинации, за които само сте мечтали: екзотични снимки от островите в Индийски океан - Малдивите и Сейшелите, страни, които сами по себе си са като огромна зоологическа градина: Танзания и Кения.

Сигурно вече сте забелязали колко ваши приятели са били на екзотични почивки на Бали, във Виетнам и Камбоджа, на небесния кораб в Сингапур, или са посрещнали Нова година на брега на океана на плажно парти.

Туристическа агенция Дрийм Травъл също се присъедини към онези бизнеси, които създадоха своя страница във Фейсбук.

След успеха на предлагането онлайн по конвенционалните методи, сега се ориентирахме и към директното предлагане и представяне на промооферти за екзотични почивки и екскурзии и в социалните медии.

И така, желаете да получите повече информация за някоя от представените от нас дестинации, или желаете на Ви подготвим специална оферта: свържете се с нас. Ние сме посетили местата, които предлагаме за ваканция.

Туристическа Агенция Дрийм Травъл ви подкрепя да реализирате мечтите си!

 
 
Станете наш приятел във ТУК


 


Since 2003 Copyrights KAK Web Development