fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 6
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg

Водопадите на Шамарел, Chamarel


дата: 19-08-2018

Остров Мавриций има славата на екзотична дестинация с най-голяма концентрация на 5 и 6 звездни хотели, най-много атраакции и възможности за активна екзотична почивка и какви ли не повеи от цивилизацията и многовековното влияние на различни нации. 

В същото време Мавриций е остров, който със своите 45х65 км площ демонстрира гордо множество географски дарове и природни атракции. Едно от най-интересните и красиви места в Мавриций е Шамарел.

Какво е Шамарел?

Малко село на западния бряг на Мавриций, близо до Тамарин и Ле Морн. В същото време Шамарел е известно с красивите околности.

Съветваме ви да се възползвате от екскурзия до това природно чудо по време на своята почивка на МаврицийДокато пътувате наоколо, може да стоите с непрекъснато включена камера или фотоапарат. Навсякъде се разкриват красиви гледки и зелени хълмове. Тук е земята на Седемте цвята, за която ще разкажем по-натам. Тук са и водопадите Шамарел.

И така, сега ще разкажем и покажем една от тях: Водопадите Шамарел (Chamarel).

Водопадите Шамарел представляват водна каскадата, формирана по естествен път на река Сейнт Денис. Водният стълб пада величествено от около 83-85 метра. Водопадите Шамарел са най-големите на Мавриций. Каскадата е от три по-малки, сравнително тесни водопада. Гледката към водопадите, заобиколени от буйна растителност, е вълнуваща, както от ниско, така и от високо в национален парк Черната река (Black River National Park),

Водопадите Шамарел (Chamarel)

Водопадите Шамарел (Chamarel)



Since 2003 Copyrights KAK Web Development