fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 6
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg

Защо да изберем тропическа нова година?


дата: 17-08-2018

Свикнали сме да проемаме началото на всяка година за нов старт или тръгване в нова посока. Тогава защо не започнем промяната още с изпращането на старата? Да сменим обичайното място за празнуване и да съберем спомени от някое непознато и вълнуващо.

Държавите от Карибите, като Куба, Мексико или Доминиканска република са известни със своите екзотични почивки, но също така предлагат и незабравими новогодишни изживявания, сред които фойерверки на самия плаж, балове с маски и карнавални шествия. Освен това можем да прибавим, че това е една фантастична възможност да понатрупаме малко витамин Д и чуден естествен загар, който ще ни държи топло поне до пролетта.

Няма място за колебание, на коя от всички оферти за нова година 2019 да се спрем. На Карибите няма студ и сняг, има слънце и плаж. Няма палта, шапки и ръкавици. На тяхно място слагаме бански, джапанки и очила. Ските остават прибрани за по-късно, сега е ред на шнорхела и гмуркането сред тропическите рифове. И като добавим новогодишното празнично настроение, безбройните партита, музика, цветни костюми, танци, изобилие от напитки и вкусна храна, става ясно, че не е възможно да изберем по-добро място от това.леда

И така, разгледайте нашите оферти за Нова година и изберете ВАШАТА. 

Нова година 2019 в Доминиканска република
Нова година 2019 в Куба
Нова година 2019 в Мексико.           

Куба
Куба
Куба
Мексико
Мексико

Since 2003 Copyrights KAK Web Development