fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 6
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg

Остров Мавриций – повече от екзотична дестинация


дата: 15-08-2018

Планински преходи И така, ще говорим отново за почивка на Мавриций. Имаме остров, заобиколен от перфектни бели пясъчни плажове, от своя страна заобиколени от зашеметяващия син Индийски океан, а в средата се извисяват чудни, зелени планини със спиращи дъха гледки, плюс почти цяла година слънчеви дни. Честно казано, няма какво друго да си пожелаем.

Ако изключим характерните за всички екзотични почивки дейности - излежаване на плажа, пиене на коктейли, плуване или пък гмуркане с шнорхел, правенето на прилично количество селфи и Инстаграм снимки, ето на какво още може да се насладите:
           
Голф: на острова има няколко много добри школи за голф, които ще задоволят всеки желаещ – от тези, които хващат стика за първи път, до напредналите играчи.
: на разположение имате повече от 20 чудесни планини, които ще отговорят на изискванията и на най-запаления планинар. Планинското колоездене, също е един от спортовете, които мястото ви предлага.
СПА: вземете максимума от вашата почивка на остров Мавриций, възползвайки се от някои от най-добрите СПА-центрове в света.
: водите на Океана в този район, предлагат повече от отлични условия и за този вид спорт.
Пазаруване: купуването на сувенири и нещо за спомен е съществена част от почивката, която няма да е трудно да изпълните. От малки арт-магазинчета, където може да си харесате стоки на местни творци, до outlet-центрове, в които ще намерите най-известните дизайнерски марки на цени на половина от тези в Европа.
Храна: кухнята на остров Мавриций е повече от сполучлива смесица от креолска, китайска, европейска и индийска. Често срещано е даже, всички те да са части от едно и също ястие. Опитвайте без колебание!
 
Стана ясно, че Мавриций предлага повече, отколкото може да се вземе за една почивка. Тогава трябва поне да бъде дълга! Доста по-дълга!

Голф: на острова има няколко много добри школи за голф, които ще задоволят всеки желаещ – от тези, които хващат стика за първи път, до напредналите играчи. Дълбоководен риболов





Since 2003 Copyrights KAK Web Development