fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 6
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg

Доминиканска република – следваща ваканция


дата: 07-08-2018

Доминиканската република е най-посещаваната страна в региона, когато говорим за почивка на Карибите. Зашеметяващи планински пейзажи, пустинни местности, развита колониална архитектура и изобилие от плажове. Независимо дали се интересувате от природни дадености, водни спортове, планински разходки или просто да се насладите на истинско тропическо изживяване, Доминиканската република може да предложи всичко това.

Доминиканска република
 
И така, нека започнем от очевидното. Страната е приютила някои от най-идиличните плажове на планетата. Ще откриете идеалния за вас, независимо дали обичате многолюдните крайбрежни ивици, предпочитате да избягате от тълпата и да останете сами с природата или пък, ако сърфът и вълните са вашата страст. Гмуркането сред кораловите рифове или разходки с лодка за наблюдение на китове, също са сред морските удоволствията, които Доминикана ви предлага.
 
Ако сте се наситили на плажни забавления и тропически коктейли, може да разнообразите своята почивка в Доминиканска република с една прохладна разходка в планината. Каменистият интериор на карибската страна, предлага голяма гама от различни по трудност пешеходни маршрути и спиращи дъха водопади и водни каскади из целия остров. А по-приключенски настроените пътешественици, могат да покачат адреналина си, скачайки от върха на някой водопад в бляскавата и прохладна вода отдолу.
 
Санто Доминго, столицата на Доминиканската република, е град, основан в края на 15 век, с богато минало, култура, колоритно население и не на последно място – с изкусителна кухня. Калдъръмените улици на стария център разказват историята за своя произход като колониална испанска провинция и най-старото постоянно европейско селище в Новия свят, сега пазено от ЮНЕСКО като световно културно наследство. 
 
Тези няколко реда, само бегло очертаха възможностите, които Доминиканската република може да предложи на своите гости, но пък и достатъчни, за да добавим тази ваканция в бъдещите си планове.

Доминиканска република
Доминиканска република
Доминиканска република
Доминиканска република

Since 2003 Copyrights KAK Web Development