fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 6
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg

Куба – море, изкуство, култура


дата: 06-08-2018

КубаКогато пътешественикът в нас заговори и започнем да мислим за ваканция, се оказва, че изборът е твърде голям и това е една нелека задача. Сигурно е, обаче, че с една почивка на Карибите, няма как да сбъркаме. Куба е най-голямата страна в Карибския басейн, където всеки ще открие това, което търси за своята ваканция.
 
На първо място, Куба е дом на повече от 300 плажа! Километри мек, бял пясък, тюркоазена вода и спиращи дъха гледки, разпръснати по цялото крайбрежие. Коралови рифове предлагат незабравими изживявания за гмуркачите, частни плажове, за тези, които предпочитат уединение, големи курорти, за любителите на шумни ваканции.
 
Музиката и изкуството са в гените на кубинския народ. Те просто са родени за това. В цялата страна присъства този музикален фон, който ви следва навсякъде, където и да отидете, всеки ден от седмицата и във всяко време на денонощието. Преди да се усетите, вече краката и сърцето ви заиграват в този неустоим ритъм.
 
Любителите на Световното културно наследство, също няма да останат разочаровани, ако изберат почивка в Куба. В тази малка страна има девет обекта, защитени от ЮНЕСКО. Някои от тях, като Стария град Хавана с нейните укрепления, Замъкът „Сан Педро де ла Рока“ в Сантяго де Куба или Националният парк Десембарко дел Гранма, са достатъчни сами по себе си, за да ви накарат да посетите тази част от Карибите.

Ако това не е достатъчно, има и още – Ретро колите, които правят Куба истински жив музей на тези невероятни автомобили от 50те години на 20 век; луксозни пури и качествен ром; малките градчета, които са истинските скъпоценни камъни на тази страна и не на последно място – хората, нашите щедри и сърдечни домакини.
 
И така, защо да посетим Куба? За да получим истинско преживяване в прекрасна тропическа страна, която предлага море и плаж, музика и танци, култура и история – от всичко по много!

Екзотични почивки с Дрийм Травъл
Екзотика
 

Since 2003 Copyrights KAK Web Development