fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 23
Тел:+359 56 714 871
 +359 884 91 43 31;+359 884 00 32 32;  +359 882 59 40 55; 
 
office@dreamtravel.bg
Почивка в Тайланд - островите Ко Самуи, Ко Тао и Ко Панган
1269 €


Почивка в Тайланд - островите Ко Самуи, Ко Тао и Ко Панган
Почивка в Тайланд - островите Ко Самуи, Ко Тао и Ко Панган
Почивка в Тайланд - островите Ко Самуи, Ко Тао и Ко Панган
Почивка в Тайланд - островите Ко Самуи, Ко Тао и Ко Панган
Почивка в Тайланд - островите Ко Самуи, Ко Тао и Ко Панган
Почивка в Тайланд - островите Ко Самуи, Ко Тао и Ко Панган

Транспорт: Самолет
Продължителност: 6 нощувки (крайна цена с включени летищни такси)


Програма:

Ден 1
13:00 ч. - 17:50 ч. полет София - Доха.
20:05 ч. излитане от Доха за Бангкок.

Ден 2 - 3
07:05 ч. кацане в Бангкок.
09:00 ч. - 10:10 ч. Полет Бангкок - Ко Самуи.
Посрещане и трансфер до хотел Bandara Resort & Spa 4*, където ще прекарате следващите 2 нощи. Закуска в хотела.
Почивка на остров Ко Самуи.
Опознайте околността на ризорта, просто разпуснете под безбройните кокосови палми на един от най-чудесните пясъчни плажове на Ко Самуи или се разходете до Чавенг.

Ден 4 - 5
Ко Тао
След закуската трансфер до кея. От там към 12:30 ч. пътуване с ферибот до Ко Тао, Островът на костенурките. Той е най-малкият и същевременно най-красивият от островите на архипелаг Самуи. Заради бистрата вода и спиращия дъха подводен свят Ко Тао е едно от най-любимите места за гмуркане с шнорхел и водолазно гмуркане в Тайланд. 2 нощувки със закуски в хотел  The Haad Tien Beach Resort 4* на остров Ко Тао.

Ден 5 - 6
Ко Панган
Около обяд ще Ви вземат от хотела за по-нататъшното Ви пътуване към 15:00 ч. с ферибота до Ко Панган. Ко Панган е с около една трета по-малък от Ко Самуи и е по-първичен. Има също така чудесни пясъчни плажове както и красив подводен свят, които трябва да откриете. Още при акостирането до ризорта добивате впечатление за острова. 2 нощувки със закуски в луксозния курорт Buri Rasa Village Koh Phangan 4*+ на остров Ко Панган в Тайланд.

Ден 7
Днес напускате остров Ко Панган в посока Ко Самуи, където пристигате към обяд. Следва трансфер до летището на Ко Самуи, Тайланд.
20:45 ч.- 22:15 ч.  полет Самуи - Бангкок.


Ден 8
02:35 ч.- 05:30 ч. полет Бангкок- Доха.
06:50 ч.- 12:00 ч. полет Доха- София.

Дрийм Травъл Ви кани да изживеете и откриете в тропическите води на Тайландския залив, третия по големина остров на Тайланд, Ко Самуи.
Избягайте от стресиращото ежедневие и опознайте островите Ко Тао и Ко Панган, на север от Ко Самуи, с техните кристално бистри води и разкошни плажове.

Крайна цена на човек: 1269 евро.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
- самолетен билет София - Бангкок - Самуи - Бангкок - София
- летищни такси
- трансфер летище - хотел - летище в Ко Самуи
- 2 нощувки със закуски в хотел Bandara Resort & Spa 4*+ на остров Ко Самуи в Тайланд
- 2 нощувки със закуски в хотел Haadtien Beach Resort 4* на остров Ко Тао
- 2 нощувки със закуски в хотел Buri Rasa Village Koh Phangan 4* на остров Ко Панган в Тайланд
- всички трансфери с фериботи от/до отделните острови
- медицинска застраховка

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- виза за Тайланд - 35 евро

Офертата не е обвързана с набиране на минимален брой участници.

Още една програма на Дрийм Травъл на атрактивни цени: на почивки  Тайланд

Горепосочените цени са в ЕВРО и се заплащат в левовата им равностойност по курс Евро/Лева 1.96.
Обадете се сега и направете запитване за допълнителна информация на телефон: +359 884 00 32 32.

  • Цените са калкулирани за дата с най-ниска ​цена за хотелско настаняване​ и най-ниска тарифа на самолетните билети. Дрийм Травъл не носи отговорност при промяна на цени и полети на авиокомпанията и туроператорите.
  • Офертата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Почивката се предлага за индивидуални туристи. Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.
  • Плащанията се извършват в български лева по банков път или в офиса на туристическата агенция. Началната сума и остатъка се определя в зависимост от изполвания туроператор и авиокомпанията-превозвач.
  • За пътуването туристите трябва да имат валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на заминаване). В зависимост от дестинацията, при изготвяне на всяка индивидуална оферта, Ви информираме и за конкретния визов режим на съответната държава, както и за изискването за задължителна имунизация и ваксинация, ако се налага такава.
  • Дрийм Травъл Ви препоръчва предварително сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги.
  • Медицинската застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" е калкулирана с покритие 10 000 евро със застрахователна компания Групама.
  • Застраховката "Отговорност на туроператора" е с застрахователна компания ERV / Групама / Армеец, в зависимост от избрания туроператор, с който се осъщестявава пътуването.
За повече информация +359 884 00 32 32


Върни се в началото Върни се в началото

Препоръчани Хотели към програмата

Bandara Resort & Spa 4*+
Bandara Resort & Spa 4*+
Bophut Beach, Ко Самуи, Тайланд

1269 € ОФЕРТА
Haadtien Beach Resort 4*
Haadtien Beach Resort 4*
Ko Tao, Тайланд

1269 € ОФЕРТА
Buri Rasa Village Koh Phangan 4*
Buri Rasa Village Koh Phangan 4*
Ко Панган, Тайланд

1269 € ОФЕРТА

Направи запитванеБанкок Банкок: На пръв поглед, Бангкок е непонятен, разпрострян във всички посоки, мегаполис с около 8 млн. жители. Въпреки това ако се вгледате зад биещата на очи бъркотия, Бангкок притежава поразителна красота и изящество: в ранна сутрин вижте влажната мъгла, вдигаща се от река Чао Прая, разкривайки спираловидно издигащите се кули на "Гранд Палас" и многото храмове, лъщящи в далечината. Вгледайте се пред себе си и ще забележите малките детайли, които представят живота тук с почти свръхестествено значение. Ще видите: дребните търговци, слагащи димящи ароматни пръчици и принасящи в дар храни на малки статуи на Буда пред магазините си; работещите отстрани на пътя занаятчии, извайващи сложни статуетки и аксесоари; трудолюбивите продавачи по пазарите; неимоверно пъргавите улични готвачи, приготвящи сате; монасите, грижовно подготвящи храмовете за деня. Дейности, обхванати от дълбоко миролюбивата и религиозна окраска на живота, сложила отпечатък върху всекиго в тази страна, където ежедневието все още се управлява от хармонията и равновесието.
C 2003-2018 Copyrights KAK Web Development