8000 Бургас, ул. Мара Гидик 23
Тел:+359 56 714 871
+359 884 00 32 32, ,+359 884 914 331, +359 882 59 40 55,
 
office@dreamtravel.bg
Почивка в Шри Ланка


Цена на човек за самолетна почивка:   

Хотел и полет Цена  
 Long Beach Koggala 3*+ 949 евро
 Ranweli Eco Holiday Village 3*+ 980 евро
 Goldi Sands 3*+ 984 евро
 Citrus Hikkaduwa 3*+ 990 евро
 The Palms 4* 1029 евро
 Hikka Tranz by Cinnamon 4* 1096 евро
 The Surf 4* 1110 евро
 The Eden  Resort & Spa 4*+ 1112 евро
 Centara Ceysands Resort & Spa 4*+ 1125 евро
 Avani Bentota Resort & Spa 5* 1142 евро
 Avani Kalutara Resort 4* 1199 евро
 Blue Water Hotel 5* 1208 евро
 Vivanta by Taj Bentota 5* 1264 евро
 Anantara Kalutara Resort 5* 1687 евро
 


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет София - Коломбо - София
- летищни такси
- 7 нощувки със закуска и вечеря в избрания хотел по крайбрежието на Шри Ланка
- Трансфер летище - хотел - летище
- Мед. застраховка 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 
- виза за Шри Ланка - 35 usd/човек


Цените са калкулирани на база най-ниски тарифи за самолетните билети, на човек в двойна стая и подлежат на препотвърждение при конкретно запитване.
Пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници.
Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.


Програма:
Ден 1

 Дрийм Травъл Ви препоръчва почивка на остров Шри Ланка -"най-красивият остров за своите размери", според Марко Поло. Остров, който ни смайва със своите уникални забележителности - като се започне от красивите пясъчни плажове за активна почивка и се приключи с необикновената дива природа. Доказателство за красотата на някогашната република Цейлон е решението на ЮНЕСКО да включи седем от забележителностите на Шри Ланка в Списъка  със световното и културно наследство  на планетата.

11:55 ч. - 17:30 ч. полет София - Доха.
20:30 ч. Излитане от Доха за Коломбо.
Ден 2

03:40 ч. Кацане в Коломбо.
Посрещане и трансфер до избрания хотел по крайбрежието на Шри Ланка.
Почивка и възможност за допълнителни екскурзии.
Ден 3 - 8

Дрийм Травъл Ви препоръчва да посетите тропическата гора „Sinharaja”- последното кътче тропическа гора в Шри Ланка. В този вечнозелен свят множество от най-различни видове птици и пеперуди са единствените цветни акценти. Наблюдаване на китове-косатки в открито море (организира се рано сутрин по южното крайбрежие в близост до града Гале). Посещение на историческия град Гале - до преди 100 години е бил най-важното пристанище на страната. Разходка до крайбрежния град “Hikkaduwa”, където може да разгледате коралов риф в района, с лодка с прозрачно дъно. Посещение на ферма за костенурки. Посещение на градина за подправки. Сафари със слон.
Ден 9


Трансфер от хотела до летището в Коломбо.
05:25 ч. - 08:00 ч. Полет Коломбо - Доха.
14:35 ч. - 18:50 ч. Полет Доха- София.

Върни се в началото

Горепосочените цени са в ЕВРО и се заплащат в левовата им равностойност по курс Евро/Лева 1.96.
Обадете се сега и направете запитване за допълнителна информация на телефон: 
+359 884 00 32 32.

Направи запитване

Шри Ланка:

Шри Ланка, позната на повечето хора като остров Цейлон е един екзотичен остров, разположен в Южна Азия на 30км. от Индия. Наричана още "Перлата на Индийският океан", тя е дом на около 20 млн. души и предпочитана туристическа дестинация. Столицата и е Коломбо. Страната е разделена на 9 провинции, а основната религия е будизъм. Население предимно синхали и тамили, с основен език синхалски, тамилски и в повечето туристически курорти – английски. Богата на различни туристически атракции, Шри Ланка е посещавана от множество туристи ежегодно. Те могат да се насладят на невероятни природни пейзажи. Гъстите дъждовни гори по планинските местности в югозападната част на острова са убежище на голямо разнообразие от животински видове.
Шри Ланка е известна по цял свят с подправките, цейлонския чай и каучука си. Това са и трите основни продукта, които страната изнася.


  • Цените са калкулирани за дата с най-ниска ​цена за хотелско настаняване​ и най-ниска тарифа на самолетните билети. Дрийм Травъл не носи отговорност при промяна на цени и полети на авиокомпанията и туроператорите.
  • Офертата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Почивката се предлага за индивидуални туристи. Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.
  • Плащанията се извършват в български лева по банков път или в офиса на туристическата агенция. Началната сума и остатъка се определя в зависимост от изполвания туроператор и авиокомпанията-превозвач.
  • За пътуването туристите трябва да имат валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на заминаване). В зависимост от дестинацията, при изготвяне на всяка индивидуална оферта, Ви информираме и за конкретния визов режим на съответната държава, както и за изискването за задължителна имунизация и ваксинация, ако се налага такава.
  • Дрийм Травъл Ви препоръчва предварително сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги.
  • Медицинската застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" е калкулирана с покритие 10 000 евро със застрахователна компания Групама.
  • Застраховката "Отговорност на туроператора" е с застрахователна компания ERV / Групама / Армеец, в зависимост от избрания туроператор, с който се осъщестявава пътуването.
За повече информация +359 884 00 32 32
C 2003-2017 Copyrights KAK Web Development