8000 Бургас, ул. Мара Гидик 23
Тел:+359 56 714 871
+359 884 00 32 32, +359 882 59 40 55,
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg
Почивка на остров Бали


Почивка на Бали


Цена на човек за самолетна почивка:

 Хотел и полет  Залив  Цена  
 Bali Agung Village 3* Seminyak   969 евро
 Sense Seminyak 4* Seminyak 996 евро
 Mercure Resort Sanur 4* Sanur 1040 евро
 Grand Balisani Suites 4* Seminyak 1060 евро
 Bali Garden Beach Resort 4* Kuta 1060 евро
 Prama Sanur Beach Bali 4* Sanur 1077 евро
 Grand Mirage Resort&Spa 4* Benoa 1090 евро
 Bali Reef Resort 4* Benoa 1122 евро
 Novotel Bali Benoa 4*+ Benoa 1122 евро
 Grand Aston Bali Beach Resort 5* Benoa 1126 евро
 Ayodya Resort Bali 5* Nusa Dua 1130 евро
 Holiday Inn Resort Bali 4* Benoa 1157 евро
 Hilton Bali 5* Nusa Dua 1217 евро
 Nusa Dua Beach Hotel&Spa 5* Nusa Dua 1224 евро
 Melia Bali 5* Nusa Dua 1235 евро
 Westin Resort 5* Nusa Dua 1250 евро
 Conrad Bali 5* Benoa 1282 евро
 Grand Hyatt 5* Nusa Dua 1325 евро
 Sofitel Bali Nusa Dua 5* Nusa Dua 1349 евро
 The Laguna 5* Nusa Dua 1412 евро

 ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
- самолетен билет София- Бали- София
- летищни такси
- 7 нощувки със закуски в избрания хотел на остров Бали
- трансфер летище- хотел-летище
- медицинска застраховкаЦените са валидни до изчерпване на силно ограничен брой места за резервация.
Офертата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.Дрийм Травъл Ви предлага екзотична почивка на остров БАЛИ - една от най-романтичните дестинации за почивка  в света. Усещане за хармония, комбинирано с изпълнен с живот театър от танц, мистерия и естествено великолепие.
В малко места на земята празнуват живота с такава енергичност. На остров Бали хубавата природа е съчетана с блясъка на хотели от световна класа, шикозни коктейл-барове и международно признати ресторанти. Островът е с най-висока концентрация на предлагане на спа процедури в цяла югоизточна Азия. А това е отделящо ви от реалността убежище на спокойствието, предназначено не само за разглезване на тялото, но и за възстановяване на вътрешното равновесие. Подарете незабравима екскурзия или почивка на остров Бали. 
Програма:
Ден 1

20:30 ч. излитане от София за Доха.
Ден 2

01:10 ч. кацане на летището в Доха.
02:45 ч. - 17:10 ч. полет Доха - Денпасар.
Посрещане и трансфер до избрания хотел на остров Бали.
Ден 3 - 8

Почивка и възможност за допълнителни екскурзии. Дрийм Травъл Ви препоръчва да посетите: TANAH LOT – храм, разположен на малко островче на около 100 м. от брега. Тук се наблюдава много красив и романтичен залез на слънцето; CELUK, MAS, UBUD– занаятчийски центрове за сребро, сувенири от дърво, картини; BEDULUVILLAGE, където се посещава храма “ELEPHANTCAVE”; SRI BATU VILLAGE, където ще дегустирате ароматни видове индонезийско кафе и чай от джинджифил, настанени в красива градина с невероятна гледка. Ще разгледате плантацията, където се отглежда кафе, какао, ванилия и др. видове подправки. Може да опитате и от кафето „LUWAK”; TEGAL LALANGVILLAGE – от тук се открива впечатляваща и незабравима гледка към терасовидно разположените оризища; Вулканът KINTAMANI; MONKEY FOREST в Убуд – парк, в който маймунките се разхождат около Вас и чакат да ги нахраните (внимавайте, защото крадат всичко, което блести...); ULUWATU SUNSET – от тук се наблюдава изключително красив залез.

Ден 9

Трансфер от хотела до летището.
00:35 ч. - 05:05 ч. полет Денпасар - Доха.
06:55 ч.- 11:55 ч. полет Доха - София.
Върни се в началото

Горепосочените цени са в ЕВРО и се заплащат в левовата им равностойност по курс Евро/Лева 1.96.
Обадете се сега и направете запитване за допълнителна информация на телефон: 
+359 884 00 32 32.

Направи запитване

Бали:

Дрийм Травъл предлага екзотични почивки на остров БАЛИ. Невероятна природа, пълен релакс далеч от суетата на Европейските градове. О-в Бали е подходяща дестинация за романтична почивка.

Остров БАЛИ, сгушен в Индонезийския архипелаг, е една от най-романтичните дестинации за почивка  в света. Усещане за хармония, комбинирано с изпълнен с живот театър от танц, мистерия и естествено великолепие. От момента на пристигането си туристите са обсипани от силна концентрация на цветове, гледки, миризми, звуци и вкусове.
В малко места на земята празнуват живота с такава енергичност. Внимателните, дружелюбни хора на остров Бали се обръщат към туристите като към тами, т.е. гости, и незабавно ги карат да се чувстват добре дошли. Екзотичен и разнообразен, островът е живописен до степен да прилича на изрисувана сцена с катерещите се в облаците вулкани и терасираните надолу към окена оризови полета.
На остров Бали хубавата природа е съчетана с блясъка на хотели от световна класа, шикозни коктейл-барове и международно признати ресторанти. Островът е с най-висока концентрация на предлагане на спа процедури в цяла югоизточна Азия. А това е отделящо ви от реалността убежище на спокойствието, предназначено не само за разглезване на тялото, но и за възстановяване на вътрешното равновесие.

Специални оферти за почивки на остров Бали


  • Цените са калкулирани за дата с най-ниска ​цена за хотелско настаняване​ и най-ниска тарифа на самолетните билети. Дрийм Травъл не носи отговорност при промяна на цени и полети на авиокомпанията и туроператорите.
  • Офертата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Почивката се предлага за индивидуални туристи. Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.
  • Плащанията се извършват в български лева по банков път или в офиса на туристическата агенция. Началната сума и остатъка се определя в зависимост от изполвания туроператор и авиокомпанията-превозвач.
  • За пътуването туристите трябва да имат валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на заминаване). В зависимост от дестинацията, при изготвяне на всяка индивидуална оферта, Ви информираме и за конкретния визов режим на съответната държава, както и за изискването за задължителна имунизация и ваксинация, ако се налага такава.
  • Дрийм Травъл Ви препоръчва предварително сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги.
  • Медицинската застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" е калкулирана с покритие 10 000 евро със застрахователна компания Групама.
  • Застраховката "Отговорност на туроператора" е с застрахователна компания ERV / Групама / Армеец, в зависимост от избрания туроператор, с който се осъщестявава пътуването.
За повече информация +359 884 00 32 32
C 2003-2017 Copyrights KAK Web Development