fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 23
Тел:+359 56 714 871
+359 884 00 32 32, +359 882 59 40 55, +359 884 91 43 31; 
 
office@dreamtravel.bg
Почивка в Гран Канария- Канарски острови


Дати на тръгване:

Дата на тръгване: 20/05/2018
Цена: от 700 €

LAST MINUTE

Цена на човек за самолетна почивка на Гран Канария - Канарските острови:


 Хотел  Пансион  Цена
 Concorde 4* закуска и вечеря  700 евро
 Bluebay Beach Club 4*  закуска и вечеря  809 евро
 Occidental Margaritas 4*  закуска и вечеря  815 евро
 Maritim Playa 3*  закуска и вечеря  850 евро
 Sercotel Cristina Las Palmas 5*  закуска  945 евро
   закуска и вечеря  1121 евро
 Reina Isabel & Spa 4*  закуска  958 евро


Насладете се на романтиката на вечното лято, съчетано с невероятната гледка към Аталантическия океан. Възпозлвайте се от тази оферта за екзотична почивка на Канарските острови. Една дестинация, достойна и за сватбено пътешествие.

Любителите на екзотични дестинации знаят, че Испания се простира далеч на юг, край бреговете на Африка, където сякаш надигнали се от морското дъно са прочутите Канарски острови. Този архипелаг е една от автономните области на Испания. Предлагаме Ви тази осемдневна почивка на Гран Канария.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

- самолетен билет София – Лас Палмас - София 
- 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион
- трансфери летище - хотел - летище
- медицинска застраховка 
Програма:
Ден 1
Ден 1 Полет София- Мадрид 08:35 ч.- 11:10 ч.
Полет Мадрид- Лас Палмас 16:20 ч.- 18:15 ч. Посрещане и трансфер до избрания хотел.
И тук започва Вашата романтична екзотична почивка. 
Лас Палмас де Гран Канария е най-големият град на Канарските острови, е разположен в Североизточната част на острова, заобиколен от океана.
Плажът на Лас Кантерас, над три километра златист пясък. Трудно можете да си представите почивка на Гран Канария без една романтична разходка по Плая де Лас Кантарес.
Пристанището на Ла Луз - круизни кораби, и пряка връзка с другите Канарски острови.
Очакват Ви: Музеи и магазини, Старият град Vegueta с тесни, калдъръмени улички и колониално усещане, емблематични сгради, катедралата Санта Ана, имението Casa de Colon и Музей Канарио.
Ден 2- 7
Ден 2- 7 Дни за почивка в Гран Канария и възможност за допълнителни екскурзии.

Почти половината от територията на острова и част от крйбрежните води са определени от ЮНЕСКО като биосферен резерват. Този остров е като миниатюрен континент. Има всичко!
В южната част на острова e долината с трудно произносимо име Guayadeque ( Barranco de Guayadeque). Този природен резерват е толкова екзотичен, колкото са срещащите тук екземпляри на флората и фауната, стръмни скалисти склонове с вдълбани в тях домове, археологически богатства, характерните палми.
Също на юг, на самото крайбрежие са дюните на Maspalomas (Маспаломас), огромна площ от златист пясък. Прилична на пустиня тази част от острова е всъщнот плаж, прекрасен плаж. Някъде в центъра на Гран Канария са Посо де лас Нивес и Рок Нубло, два върха, от които се разкриват замайващи гледки, дори съседният остров Тенерифе. И за да допълни разнообразието, на северозапад е вулканичният кратер, Бандама Калдера.
Ден 8
Ден 8 Трансфер от хотела до летището в Лас Палмас.
06:40 ч.- 10:20 ч. Полет Лас Палмас- Мадрид.
12:10 ч.- 16:35 ч. Полет Мадрид- София.
Върни се в началото Върни се в началото

Горепосочените цени са в ЕВРО и се заплащат в левовата им равностойност по курс Евро/Лева 1.96.
Обадете се сега и направете запитване за допълнителна информация на телефон: 
+359 884 00 32 32.

Направи запитване


  • Цените са калкулирани за дата с най-ниска ​цена за хотелско настаняване​ и най-ниска тарифа на самолетните билети. Дрийм Травъл не носи отговорност при промяна на цени и полети на авиокомпанията и туроператорите.
  • Офертата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Почивката се предлага за индивидуални туристи. Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.
  • Плащанията се извършват в български лева по банков път или в офиса на туристическата агенция. Началната сума и остатъка се определя в зависимост от изполвания туроператор и авиокомпанията-превозвач.
  • За пътуването туристите трябва да имат валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на заминаване). В зависимост от дестинацията, при изготвяне на всяка индивидуална оферта, Ви информираме и за конкретния визов режим на съответната държава, както и за изискването за задължителна имунизация и ваксинация, ако се налага такава.
  • Дрийм Травъл Ви препоръчва предварително сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги.
  • Медицинската застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" е калкулирана с покритие 10 000 евро със застрахователна компания Групама.
  • Застраховката "Отговорност на туроператора" е с застрахователна компания ERV / Групама / Армеец, в зависимост от избрания туроператор, с който се осъщестявава пътуването.
За повече информация +359 884 00 32 32
C 2003-2017 Copyrights KAK Web Development