fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 6
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg

Малдивите – страна, благословена от Бога на гмуркачите


дата: 04-10-2018

Като островна държава, Малдивите са известни със своите луксозни бунгала, разположени във водата, слънце и разкошни плажове. Но за тези от вас, за които гмуркането е страст, няма да намерите по-добро място от това. В тюркоазените води около островите живеят множество пелагични видове, между които морски дявол, китови акули и акули чук. Естествена система от канали, вертикални коралови стени, потънали кораби и красиви рифове чакат всички, избрали почивка на Малдивите.

Най-добрите места за гмуркане са разположени на километри от различните атоли и за да вземете максималното, няма да е достатъчно да изберете конкретен курорт, в който да отседнете. Тогава за вас е тази екскурзия на Малдивите, която предлага два или повече дни liveaboard изживяване. На ваше разположение ще бъде великолепна, изцяло оборудван плавателен съд и обучен екип от професионалисти, които ще направят всеки миг от това водолазно приключение незабравим.

Може да избирате от три вида гмуркане, ако планирате екзотични почивки на Малдивите. За начинаещите в тази сфера подходящ вариант е шнорхелингът във вътрешността на атолите, а за по-опитните – извън тях или в проходите и дълбоките канали, където теченията са най-силни и ще откриете най-голямото разнообразие на морски обитатели. Можем да гарантираме, че какъвто и вариант да изберете, не само няма да сгрешите, но съвсем скоро ще искате и да повторите!

подводен спорт Малдивите
подводни спортове
подводни спортове
подводни спортове
подводни спортове

Since 2003 Copyrights KAK Web Development