fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 6
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg

Малдивите – ваканция за цял живот


дата: 02-10-2018

Ненадминат лукс, зашеметяващи плажове, изумителен подводен свят – само част от това, което ви чака, по време на вашата екскурзия на Малдивите.

Плажове като в приказка

Хората не случайно избират екзотични почивки на Малдивите - това е домът на, може би най-хубавите плажове в света. Представете си 1200 острова с перфектни бели пясъци, блестяща цианово-синя вода, която не се среща никъде другаде на Земята. Това е достатъчно само по себе си, за да доведе над един милион души годишно на този малък Рай в Индийския океан.

Малдивите екскурзия

Подводен свят

Чистите води на Малдивите са като магнит за всеки любител на гмуркането, било с екипировка или само със шнорхел. Богатството и разнообразието на подводния свят са изумителни: коралови рифове, пещери и бляскащи пасажи от ярки тропически рибки. За по-смелите, на разположение са по-дълбоките води с техните обитатели – гигантски костенурки, морски дяволи и акули. Там може да видите дори най-голямата риба в света – китовата акула. А най-хубавото - водата е толкова топла, че дори не се налага да носите водолазен костюм!

малдивите

Курорт за мен, за теб, за нас

Всеки курорт в Републиката се намира на отделен остров от архипелага. Така че единственият проблем е да изберете къде точно искате да бъде вашата почивка на Малдивите. Големите хотелски вериги се конкурират в желанието си да предложат най-луксозните условия на своите гости. От друга страна, има достатъчно голям избор и извън тези пет и шест-звездни курорти. Всеки може да намери идеалното място за себе си в това тропическо райско кътче – Малдивските острови!  

малдивите
малдивите
Малдивите
 малдивите

Since 2003 Copyrights KAK Web Development