fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 6
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg

Малдивите – луксозното бягство


дата: 01-10-2018

Екзотични почивки на Малдивите – преживявания, които може най-добре да бъдат описани като бягство на пустинен остров, и с висококачествено настаняване, великолепна храна, отлично обслужване и богата гама от дейности за всеки вкус.

По тези причини, не е изненада, тази дестинация да се предпочете за меден месец – топло време, златни плажове, романтични гледки, лукс. Една почивка на Малдивите би била чудесен избор и за семейства с деца – удобни полети с бързо прекачване, курорти, които предлагат детски клубове, анимация и разнообразни дейности за най-малките, както и чудесни възможности за настаняване. Тюркоазената вода е чиста и на повечето места достатъчно плитка, за да може децата спокойно да играят.

Ето как може да изглежда един примерен ден от вашата екскурзия на Малдивите. Започва, разбира се, с приятна закуска, която може да се сервира директно в стаята ви или на шведска маса в ресторанта, който често е открита сламена постройка с пясъчен под. Следва разпускаща сутрин край басейна или на плажа, плуване, гмуркане с шнорхел или екипировка, ако сте в настроение за по-активна почивка. След вкусен обяд и лека дрямка под сянката в най-горещата част от деня,  отново идва време за малко плуване или пък игра на водна топка или волейбол. Преоблечени в тениска и къси панталони или пък дълга лятна рокля, се наслаждавате на залеза с коктейл в ръка, последван от вечеря в ресторанта или директно на плажа под звездите!

И така, нека обобщим, защо да изберем Малдивите:

Луксозна романтична дестинация;
Гмуркане и всякакви други водни спортове;
– Без „емисия новини“ и без обувки – пълен релакс;
– Удивителни гледки към кораловите рифове от въздуха, още по време на пристигането;
– Първокласно настаняване във водни бунгала с директен достъп до морето;
– Има кой да се погрижи за децата, докато изпълнявате горните препоръки!

почивки
почивки
почивки
почивки

Since 2003 Copyrights KAK Web Development