fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 6
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg

Бали, Сингапур, Шри Ланка – новогодишни изживявания за цял живот


дата: 20-08-2018

Не сте в настроение за бяла и снежна нова година? Ето малко по-топли идеи! Сред тропическите, екзотични почивки, внимание заслужават места като островите Бали, Сингапур или Шри Ланка. Въпреки на пръв поглед различни, тези държави си приличат по едно – имат всичко, което може да пожелаем като туристи. Освен топъл климат, плажове, гледки, водни преживявания, получаваме досег с уникалната местна култура, съхранила вековни традиции. От една страна имаме Бали, познат още като „Островът на хилядите храмове“, заради десетките си хиляди пагоди и храмове, които са истински магнит за всички почитатели на древната история, религия и изкуство на Азия. Това идеално се съчетава с златните пясъци, чистата вода, романтичните залези или свежестта на изгревите.

В същото време, на нашето внимание е този супер модерен, луксозен и бляскав град-държава Сингапур, който буквално те замайва със съвременна архитектура, шум, светлини и модерен начин на живот. Ето нещо любопитно – заради малката си територия и непрекъснато нарастващото население, Сингапур започва да насипва почва в Сингапурския залив, която взима от собствените си хълмове или дори закупува от съседни държави. По този начин за последните 50 години, площта й се е увеличила с повече от 100 кв.км и се очаква до 2030 година да нарастне с още 100 кв. км.

Изборът на остров Шри Ланка от всички оферти за нова година 2019, е не по-малко добър. Любителите на вкусната храна няма да останат разочаровани. Разнообразието от подправки, с които е известно това място, както и популярният цейлонски чай са радост за всяко чувствително небце. Музика, изкуство, танци, партита на плажа, фойерверки в Новогодишната нощ и много цвят и настроение, всичко това е включено в изживяването наречено Шри Ланка.

Запознайте се с нашите предложения за тези екзотични дестинации:

Нова година 2019 в Бали
Нова година 2019 в Сингапур
Нова година 2019 в Шри Ланка.

Оферти за нова година

Нова година в Сингапур 


Нова година в Сингапур


Бали

Since 2003 Copyrights KAK Web Development