fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 6
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg

Индокитай – нашият домакин за Нова година


дата: 16-08-2018

ТайландКоледните и Новогодишни празници са запазеното време от годината, което споделяме с най-близките си хора. И като един от най-натоварените туристически сезони, има безброй предложения къде и как да празнуваме. Варианти за всеки вкус и възможности: екзотични почивки, острови и плаж или пък планински курорти, с много сняг и греяно вино. Защо този път да не заложим на нещо по-нестандартно и да открием една друга земя и да се насладим по различен начин на почивката си. Югоизточна Азия, Виетнам, Камбоджа или Тайланд, с техните безброй атракции, уникална история и култура и разумни цени, със сигурност ще направят почивката ни едно незабравимо преживяване.

Дори само две причини са достатъчни, да си отговорим на въпроса, защо да изберем точно тези оферти за нова година 2019.

Топлото време. Типичният горещ и влажен климат в тази част от света,  леко се охлажда през месеците декември и януари. Това го прави идеален за почивка и ни дава шанс да правим неща, за които никога не сме имали възможност по това време на годината.

Безкраен избор от дейности. Държави като Тайланд, Виетнам или Камбоджа предлагат всичко – от високи планини, до красиви плажове; от живописни реки, до дълбоки джунгли. Дългите векове история, които имат тези страни, могат да се видят в добре запазените архитектурни паметници, храмове и музеи. А за тези от нас, които не могат да се разделят с градския шум, са тези супер модерни мегаполиси като Банкок, Ханой или Пном Пен, пълни с хора, светлини и забавления по 24 часа на ден.

Това е! Индокитай ни чака, за да ни даде много повече от това. Чака ни, за да ни подари една прекрасна новогодишна ваканция!

Програмите на туристическа агенция Дрийм Травъл за посрещане на 2019-та:
Нова година във Виетнам и Камбоджа
Нова година в Тайланд.

Виетнам

 Виетнам
Камбоджа
Тайланд

Since 2003 Copyrights KAK Web Development